BUSINESS INFORMATION AND
CONSULTING CENTRE - SANDANSKI

Business information, consultations, European programmes and projects
Български (България)English (United Kingdom)
Home Projects Project Young Cultural Promoters Конкурс за кратко видео
Wednesday, 15 January 2020 12:57

Конкурс за кратко видео “Сподели културното наследство на твоя регион”

Written by Office
Rate this item
(0 votes)

Стартира провеждането на конкурс за кратко видео, представящо идея за популяризиране на уникалното и разнообразно културно наследство на общия трансграничен район на България и Северна Македония. В конкурса могат да се включат ученици и младежи на възраст 16 – 29 години от трансграничния регион на двете държави. В рамките на конкурса ще бъдат приемани както индивидуални, така и предложения на екипи (до трима участници).

За да участвате трябва да заснемете и изпратите кратко видео (ВЛОГ), в рамките на което да представите накратко своята идея за проект или дейност, целяща популяризирането на уникалното културно наследство на своя град, община или регион. В конкурса могат да участват видеа на млади хора с постоянен адрес на територията на област Благоевград в Република България и Югоизточен планов регион в Република Северна Македония.

Най-добрите бизнес идеи ще получат грамоти и безплатно участие в серия от обучения в България и Северна Македония с покрити разходи за настаняване, транспорт и изхранване, а също и менторство и консултации от експерти с дългогодишен опит в сферата на дигиталния маркетинг, иновативните технологии в сферата на дигиталните медии, видео заснемането, социалните мрежи и др.

Крайният срок за изпращане на видеата е 23 март 2020 29 май 2020 година. Резултатите ще бъдат обявени на фейсбук страницата и уеб портала на проекта www.youngpromoters.eu до 30.03.2020 г.  удължен краен срок 29 май 2020 г.

Подробна информация, условията за участие в конкурса и изискванията към видеата може да намерите тук.

Допълнителна информация за проекта може да намерите на страницата на инициативата във Фейсбук: https://www.facebook.com/youngpromoters.eu

Last modified on Monday, 23 March 2020 16:54
Office

Office

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it