БИЗНЕС ИНФОРМАЦИОНЕН И
КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТЪР - САНДАНСКИ

Бизнес информация, консултации, европейски програми и проекти
Български (България)English (United Kingdom)
Начало
Банер

БИКЦ - Сандански

Сдружение с нестопанска цел "Бизнес Информационен и Консултантски Център" Сандански е учредено на 9 май 1997год. и регистрирано на 26 август 1997год. Участници в начинанието са регионални предприемачи, представители на Община Сандански, представители на Дойче Аусглайхбанк (DtA) и на GFA-International Management Consulting, Германия. Целта на БИКЦ е да стимулира икономическото развитие на региона, чрез подпомагане на развитието на частната инициатива.

  От 2008 година Бизнес Информационен и Консултантски Център - Сандански е част от мрежата “Enterprise Europe Network”, поддържайки Европейски Информационен и Иновационен Център – Сандански в рамките на национален консорциум с още 12 организации от България. Мрежата включва над 500 организации и около 4000 опитни професионалисти от 40 държави.

Повече информация и предлаганите услуги можете да намерите тук.
 
Банер
Банер
Банер
succession registration
БИКЦ в партньорство с организации от Германия, Гърция, Испания и Кипър създаде платформа за онлайн обучение, чиято цел е да Ви представи основните инструменти и умения за планиране и осъществяване на успешно унаследяване и трансфер на семейния бизнес.
След кратка регистрация можете да използвате платформата безплатно тук.
pokana yambol
Ямболска търговско-промишлена палата, Бизнес информационен и консултантски център Сандански и Югозападен Университет „ Неофит Рилски“ – Благоевград, Ви канят на информационен семинар, на който ще поговорим за една изключително интересна, но и малко позната на българския бизнес тема – прехвърлянето на собствеността и унаследяването на семеен бизнес.
Пвече информация и регистрация тук.
Banner trash tracker
Банер
Банер
Банер
Baner erasmus

Екипът на Сдружение Бизнес информационен и консултантски център – Сандански (БИКЦ – Сандански) взе участие в седемдневно обучение на тема „Организиране и провеждане на онлайн обучения“ и „Разработване и управление на проекти финансирани от Европейския съюз“.

Обучението се проведе в рамките на проект „Обучение на персонала: Придобиване на умения и компетенции в сферата на ИКТ и управлението на проекти“ с реф. номер: №2016-1BG01-KA104-023299, който организацията изпълни с финансовата подкрепа на Програма „Еразъм+“, Ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани“, сектор „Образование за възрастни“.

Прочетете повече тук.

innofoster badge

На 10 януари 2018 г. ще се проведе първият виртуален панаир на фирми от България и Македония. Събитието е част от дейностите на проект „Повишаване на конкурентоспособността на МСП в трансграничния район чрез насърчаване и популяризиране на нетехнологичните иновации”.

Можете да представите Вашата фирма на изложението като ни изпратите необходимата информация за регистрация.

Прочетете повече тук.

VLA
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
logo website

Уеб платформа www.bio-trade.eu - JMTE Organic

Заявление за включване в уеб платформата www.bio-trade.eu - за международен маркетинг и търговски обмен.

Уеб платформата www.bio-trade.eu е създадена в рамките на проект:  Повишаване на бизнес капацитета на производителите на био продукти в трансграничния регион, финансиран от Interreg – ИППА Програмата за трансгранично сътрудничество България – Македония се изпълнява от Сдружение СЪВРЕМИЕ – партньор за Република България и Федерация на производителите на органични продукти на Македония – партньор за Република Македония.

Възползвайте се от тази възможност по-скоро и не отлагайте!

Заявленията се изпращат сканирани на адрес: savremie@yahoo.com