За конкурса SMART START-UP 

SMART START-UP е инициатива за набиране на иновативни идеи за стартиране или развитие на бизнес от младежи с потенциал и интерес към предприемачеството, новите технологии и иновациите.

 

SMART START-UP е за вас, ако:

• Вие сте млад човек до 29 годишна възраст и имате идея за стартиране на собствен бизнес;

• Имате нужда от професионален съвет и консултация относно Вашата бизнес идея;

• Мислите, че Вашата идея е иновативна, има потенциал за успех и ще доведе до положителни резултати за района или населеното място, в което живеете.  

 

Кой може да кандидатства

• Младежи на възраст между 18 и 29 години с постоянен адрес на населено място, намиращо се в една от областите попадащи в целевия трансграничен район на ЕПТС „Гърция – България“ в България, а именно Област Благоевград, Област Смолян, Област Кърджали, Област Хасково.

 

Срок за кандидатстване

Конкурсът за участие в програмата е отворен 

до 29 май 2015.

Победителите ще бъдат избрани от жури и обявени в средата на месец юни 2015.

 

Какво ще спечелите

Трите най-добри бизнес идеи ще получат ваучери за предоставяне на специализирана консултантска услуга, по избор на спечелилия кандидат и на база на идентифицираните нужди на конкретната бизнес идея. Консултантската услуга може да включва някоя от следните видове услуги: разработване на бизнес план за развитие и реализация на бизнес идеята, маркетингов план, счетоводни и правни консултации, консултиране по управление на бизнес, финансиране и др. Наградите ще бъдат връчени на церемония, която ще се проведе през месец юни 2015 г. в град Сандански.

 

Как се кандидатства

Необходимо е да попълните Формуляр за кандидатстване, да приложите Ваша автобиография, които да изпратите на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Преди това се запознайте с регламента на програмата.

Ако имате други въпроси - свържете се с нас.

Конкурс за бизнес идеи

Конкурс за бизнес идеи

Резюме

За конкурса SMART START-UP 

SMART START-UP е инициатива за набиране на иновативни идеи за стартиране или развитие на бизнес от младежи с потенциал и интерес към предприемачеството, новите технологии и иновациите.

Регламент

РЕГЛАМЕНТ НА КОНКУРС ЗА ИНОВАТИВНИ ИДЕИ ЗА СТАРТИРАНЕ ИЛИ РАЗВИТИЕ НА БИЗНЕС - SMART START-UP

Жури

Кой ще оценява Вашите идеи

Кандидатстване

Информация за кандидатстване.

Иновационна стратегия за интелигентна специализация на България 2014 – 2020

Иновационната стратегия за интелигентна специализация е интегриран документ, разглеждащ въпросите на иновационната и научната политики, политиката в областта на цифровия растеж.